Välkommen

Om mig

Mitt namn är Caroline Elfving (f.d Lindgren) och jag behandlar människor, hästar och hundar.
Caroline Elfving 
Jag är född 1981 och bor 1,5 mil utanför Örnsköldsvik, tillsammans med min man och vår dotter.

Vår familj bestod tidigare även av vår flatcoated retriver hund, som vi fick ta bort vårvintern -16. Han var en underbart glad prick :-)

Att fått vara ägare till både egen hund och häst, ger mig mycket när jag möter mina djurägare!

Sommaren -08 fick jag ta bort min islandshäst som varit i min ägo i 14 år, han hann med att lära mig mycket inom hästbehandling. Han ställde alltid upp när jag skulle träna nya tekniker som jag lärt mig på kurser.

Företagsnamnet kommer sig av att jag när jag började riktade in mig på hästar. Hästar har alltid varit ett stort intresse och efter gymnasiet gick jag en påbyggnadsutbildning inom häst på Jällaskolan. Efter det har mitt kompetensområde utökats och jag behandlar nu även människor och hundar. Det är intressen som alltid funnits i bakgrunden men i takt med att jag hittat utbildningar och kurser som knutit an till och byggt på tidigare kunskaper så får de ta allt större plats.

Mer om min utbildning finns att läsa här.

Målet med mina behandlingar är att alla individer ska må bättre och kunna röra sig bättre och/eller känna ett lugn efter att jag varit där. För att nå dit använder jag mig av olika terapier som man kan läsa mer om under behandling. 

Vill du veta mer om mitt företag och vad som händer, då hänvisar jag dig till min facebook sida: www.facebook.com/hippotreatment