Välkommen

Behandlingar

För hund


Dessa behandlingar kan jag erbjuda din hund:   (klicka på länkarna för att läsa mer)

Jag behandlar hundar som har problem med sin muskulatur och leder, orsakat av spänningar i kroppen. Målet med behandlingen är att hunden ska återfå sitt naturligt avslappnade och mjuka rörelsemönster. Har du istället en hund som är stressad utan fysiska problem, kan healing vara till hjälp. 

Som med oss människor önskar man en snabb förändring, men ibland kan det behövas fler än en behandling för att komma tillrätta med problemet.

Inget av behandlingsmetoderna är ett alternativ till veterinären. Är man osäker på vad som eventuellt är fel med hunden ska alltid veterinär kontaktas först. Mina behandlingar är ett komplement till veterinären.
Tänk på att förebyggande behandling är en investering inför framtiden!

De fysiska behandlingarna utförs i vanliga fall i ert hem, vilket är lugnast för hunden. Då tar jag även reseersättning på 17kr/mil, tur och retur.
Kan jag inte komma till er, kan jag erbjuda healing på distans.

Djurkommunikation kan komma väl till pass om man undrar vad hunden skulle vilja berätta för sin matte eller husse. Då har jag kontakt genom en mental förbindelse med hunden och hunden berättar för mig vad den vill säga.


lindgren.caroline@hotmail.com el. elfving.caroline@hotmail.com