Välkommen

Feedback från kunder

Medicinsk laserbehandling och avspänningsmassage

(Under denna rubrik finns även fasciavåg/djupvåg)

Avspänningsmassage:
Kundrecensionen finns i sin helhet under recensioner på min facebooksida.

Jag har även fått avslappningsmassage och det var otroligt skönt. Stundom kändes det som att jag låg på en strand och fick massage av varma vågor. Mådde så bra efteråt.

/Ida Eriksson, Örnsköldsvik.


Djupvågsbehandling/medicinsk laser:

Du är fantastisk! Tack för det du gör för min onda nacke och rygg. Du gör underverk! (Kommentar efter tre behandlingar vid gammal whiplash skada).

//Anneli Nilsson, Husum

Djupvågsbehandling:

Har idag (15-06-04) fått djupvågsbehandling på min onda rygg och ben. I kombination med Carolines underbart varma och helande händer så blir behandlingen helt oslagbar. Från att musklerna i ryggen varit stenhårda så är jag mycket mjukare och mer rörlig i kroppen. Det är helt fantastiskt, vilken skillnad.

Mvh Birgitta Svensson

Avspänningsmassage:
(En del av medicinsk laserbehandling, om det önskas. Utförs på rygg och ansikte)

En djup avslappning, som att jag kom in i en annan värld. Liknar meditation, alla tankar försvann och det var bara jag i nuet.

/Margareta Tjärnström, Degerfälle
Medicinsk laser:

Jag tog kontakt med Caroline i april 2013, detta efter att jag fått diskbrock i juli 2012. Jag funderade på om medicinsk laser skulle kunna hjälpa mig. Nu efter behandling med den medicinska lasern under 2 månaders tid, behöver jag endast äta Alvedon. Tidigare fick jag äta 5 starka värktabletter varje dag, utöver Alvedon.

Innan jag började behandlingen hos Caroline, fick jag behandling av naprapat och sjukgymnast under lång tid, men blev endast tillfälligt hjälpt av dessa behandlingar. Den medicinska lasern har gett mig mer bestående resultat. En operation av diskbrocket har varit inplanerat, men pga att jag upplever mycket mindre smärta är operationen uppskjuten tills läkare har fått se resultaten av röntgen bilderna.

Under själva behandlingen upplever jag ett välbehag och har inte upplevt någon smärta. Enda reaktionen jag fått efter behandlingen  förutom den viktiga smärtlindringen, är en värk som jag bäst kan beskriva som träningsvärk som är övergående.

Jag kan starkt rekommendera behandlingen! Detta eftersom jag blivit mycket piggare och gladare och har fått tillbaka min energi igen, eftersom jag inte alls har ont i samma utsträckning som tidigare. Hör gärna av er om ni vill veta mer. Jag berättar gärna!

Uppdatering augusti 2013: Röntgen gjordes vid midsommar och då kunde läkaren konstatera att mitt diskbrock var helt läkt! Min läkare tyckte att jag skulle fortsätta med laserbehandlingarna, pga mina positiva reaktioner. Hon uttryckte sig som att lasern ger vävnaden en inre träning, vilket leder till en inre läkningsprocess.

/Margareta Tjärnström, Degerfälle
lindgren.caroline@hotmail.com el. elfving.caroline@hotmail.com