Välkommen

Feedback från kunder

Kraniosakral terapi


Kraniosakral terapi och healing

"Ville bara berätta att jag provat att köra Melina idag. Det var en ny häst! Kunde skritta avslappnat, fin i munnen, snäll och behaglig, men det kändes friskt just nu jämfört med tidigare. Tack snälla för arbetet du gjort!

//Bigitta Turesson Vestin, Kramfors

Kraniosakral terapi

"Jag och min sambo har anlitat Caroline L sedan 2007. Hon har för det mesta utfört craniosacral behandling men även masserat den av våra tre hästar vi upplevt haft problem . Då vår ena islänning både lider av spatt och lätt får problem med låsningar i SI leden/ spända muskler, har Caroline fått hjälpa honom ett flertal gånger.
 
Jag måste medge att jag först var lite skeptisk , det såg inte ut som om Caroline gjorde mer än lade händerna på hästen, men mina tvivel försvann då jag efter två dagar hade en betydligt mer avslappnad och glad häst.
 
Sedan dess har vi varit återkommande kunder hos Caroline och hon har fått känna igenom och behandla alla tre hästarna.  Caroline har vid några tillfällen lokaliserat ett "problem/fel" men ansett att hennes behandling inte skulle vara tillräcklig och har då uppmanat oss kontakta kiropraktorn. Vid dessa tillfällen har kiropraktorn kunnat behandla hästen bl a för låsning i knäled.
 
Vi upplever Caroline som både kunnig och seriös och kan varmt rekommendera henne."
 
/ Eva Neuenhofen ägare till två islänningar och en p.r.e
lindgren.caroline@hotmail.com el. elfving.caroline@hotmail.com