Välkommen


All min behandling sker som komplement till traditionell veterinärvård/läkarvård. Självklart har jag tystnadsplikt.

Feedback från kunder

Djurkommunikation

Djurkommunikation, hund

"Tack så jätte mycket för ditt "prat" med min fina Gnistra <3 Blev så glad över de hon hade att säga! Mycket att fundera på och läsa om och om igen men känner verkligen att de stämmer in på henne <3 Så tack för din fina gåva som du delar med dig."  

/Maja Nyström, Örnsköldsvik

Djurkommunikation, katter
(Kundrecensionen finns i sin helhet på min facebooksida, under recensioner).

Djurkommunikationen är så klockren att det är fantastiskt, Caroline har pratat med mina katter och det som kommit fram är mycket intressant och sant, plus min egna kontakt med mina djur har verkligen fördjupats. En bättre förståelse för hur de mår och vad de vill.

/Ida Eriksson, Örnsköldsvik


Djurkommunikation, hästar
Hej och tack för samtalen! Jag har nu läst flera gånger och funderat och visst stämmer de in på mina hästar, deras personligheter lyser verkligen igenom. Jag förstår mycket av det, de sa och menar. Jag blir xtra glad över vad Rák sa på slutet... att vi inte behöver "tolk" utan vi kan det här själva. Jag har verkligen känt att jag har ett speciellt band till den hästen, trots att jag bara ägt henne i 6 månader. Så nu får jag träna :) Tack för allt!!

Med vänlig hälsning Mariah Bergqvist, Skellefteå

Djurkommunikation, hund
Tack så hemst mycket för hjälpen, inget dregel i bilen på hemfärden å inget dregel under dagen då hon legat i bilen, så det är på rätt väg! :D Så tack och åter tack!

Mvh Matilda Claesson

Carolines kommentar: Detta fina omdöme fick jag efter att jag hjälpt matte med hennes hund, med djurkommunikation på distans, vid tre olika tillfällen. Hunden hade tidigare lätt blivit stressad och åksjuk under bilturer.

Djurkommunikation, häst
För mig och Lara har det hänt otroligt mycket positivt, hon är en helt annan häst idag jämfört med mars 2013. Det är som att hon har blommat ut nu. Lara som till en början var tänkt som ett tillridningsprojekt för att sedan sälja och tjäna lite pengar på så att jag så småningom skulle ha råd att köpa en färdigutbildad häst att ta mig upp i klasserna med. Men Lara har utvecklats så  pass mycket på alla sätt och vis att hon idag faktiskt är den där hästen jag alltid har drömt om. Jag tvivlar inte en sekund på att vi om några år rider de högsta klasserna i dressyr, hon är en riktig pärla!

Allt från senaste samtalet stämmer så bra och har blivit ännu mer förståeligt nu med tiden, är så glad att vi tog dig till hjälp. Tack vare dig har jag fått ännu bättre förståelse för hur Lara är som individ och vi har kunnat jobba på rätt grejer för att ta oss vidare. Som i Laras fall har varit bandet mellan henne och mig, ju starkare vi har blivit som team, desto mer har vi kunnat utföra i ridningen också. Är så otroligt tacksam för det du gör, magiskt!

Mvh Sandra Ljus

Katter, samtal
Plötsligt började en av mina katter att kissa inne, på mattor och i sängen. Första gången avfärdade jag det som en protest över något, men när det hände igen förstod jag att något var på tok. Jag hade mina aningar om vem det var men eftersom jag inte bevittnat det kunde jag inte vara 100% säker. Anledningen till protesten spann (katthumor) från byte av kattsand till missnöje över sina kattkompisar - jag har tre katter med tredubbelt olika personligheter och de har såklart sina duster emellanåt. Jag bad Caroline att prata med dem för att se om vi kunde komma problemet på spåret.

Den förste misstänkte avfärdade sig själv blixtsnabbt genom att bli förnärmad över anklagelsen och inte vilja prata. För en icke-kattägande person låter detta som nonsens, men alla som har haft med katter att göra vet exakt hur indignerade de kan bli. Nummer två var min huvudmisstänkta som lite vänligare men lika bestämt talade om att inte heller hon var rätt förövare. (Hon fick in en liten passning tillbaka i stil med "varför ska jag bli anklagad?")

Nummer tre gav däremot utdelning. Nästan lättad över att matte äntligen slutat leka detektiv och istället skickat nån som begriper det här talade hon om att visst var det hon. Det var nämligen enda sättet att få matte att fatta att något var fel (naturligtvis har jag dåligt samvete över detta) och fel var det. Hon visade att det gjorde ont i magtrakten.

Efteråt var det lätt att lägga ihop pusselbitarna, efterklokhet är nedrigt och alltid försenat; hon hade ju varit lite extra orolig, mer pratsam än vanligt och andra små tecken. Jag ringde så klart veterinären på en gång och bokade tid. Mycket riktigt hade hon en kraftig urinvägsinfektion. Innan jag får på pälsen (katthumor igen!) för försummelse så var det faktiskt en svårupptäckt infektion; hon uppfyllde inte alla symtom de pratade om de fick ta extra prover för att upptäcka att den, trots att den var kraftig. Det blev medicinering och byte av foder och allt är nu, peppar peppar, bra.

Naturligtvis hade jag tagit kontakt med veterinär tidigare om jag vetat. Problemet med djur är dock att man många gånger inte vet och de är alldeles för bra på att dölja symtom. Har man dessutom fler än ett så är det ännu svårare att sålla ut vilken individ som är den skyldige och i det här fallet låg det betydligt närmare till hand att tro att orsaken var en annan.

Jag är så väldigt tacksam för Carolines hjälp. Det kan tyckas okonventionellt men i mitt, vårt, fall var det exakt vad som behövdes och det stämde så väl.

//Carolina

Djurkommunikation och healing, häst:
Hejsan Caroline! Vill bara att du skall veta att det har hänt ganska mycket med vår häst efter samtal och healing.

Han har framför allt blirvit mycket nöjdare (om man kan säga så om en häst) och är inte alls så stissig som han var innan. Det känns så skönt, för nu går det till och med att rida ut i skogen på honom. Han blir rädd som han var innan, men det är inte lika häftigt som innan.

Vår dotter startade i en tävling som var i Sollentuna och hennes mål var att klara av hoom på framridningen, hur det gick sedan på själva tävlingen var inte det viktigaste men han var hur fin som helst och lydde hennes minsta vink och fick en placering, vilket var en stor framgång och det blev en rolig upplevelse.

Vi är så tacksamma.

/Marie-Louise, Upplands Väsby


Samtal och healing, häst: 

Min häst historia är lång, det var så mycket som inte kändes rätt en sommar. Alla runt om mig tyckte att jag skulle ta kontakt med en veterinär, alla utom jag. Det var något annat Missi försökte tala om för mig. Caroline blev min och Missis nya start. Missi fick äntligen tala om för oss hur hon kände och mådde. Hon hade gått in i väggen, av stress bland annat. Missi kände sig tung och gick med ständig huvudvärk dessutom kände hon sig deprimerad.

Det Caroline berättade för mig var så mycket min häst att det gick inte att ta miste på vem det var hon hade kommunicerat med. Caroline berättade saker som bara jag och Missi kunde veta, hon återskapade samtalet dem emellan så att jag fick känna och veta alla känslor som uppstått. 

Stackars älskade häst, vad ska jag göra minns jag att jag frågade Caroline. Svaret kom väldigt osjälviskt och försiktigt från Caroline. -Du kanske skulle prova healing, det finns ju lite alternativ men healing tror jag skulle vara bra. Absolut ville jag prova det och den som skulle utföra det var ingen annan än Caroline, det kändes bara så himla rätt med hennes hjälp.


Missi blev bara bättre och bättre utav Carolines healing som hon fick flertalet gånger, regelbundet. Missi fick också chansen att prata med Caroline många fler gånger för att hon skulle känna sig hörd och för att hon skulle veta att vi förstod henne. Jag märkte att alla samtal fick Missi att leva, en obeskrivlig känsla.

Det finns många människor som än idag inte tror på djurkommunikation, jag kan förstå dem, det känns ganska overkligt på något vis. Men det som Caroline återberättade för mig var det ingen annan än Missi som kunde ha berättat, och jag är än idag Caroline evigt tacksam för hon hjälpte mig få tillbaka min häst den gången så att vi fick vår sista tid tillsammans.

Missi springer nu på de evigt gröna ängarna på grund av att åldern tog ut sin rätt, kvar har hon lämnat efter sig en liten prins. Den dagen jag behöver kommunicera med honom vet jag vart jag ska vända mig. Precis som jag gjort när vår andra häst behövde få prata eller vår katt eller vår Border Collie.

Jag kan varmt rekommendera Carolines tjänster och jag riktar ett STORT TACK till dig Caroline för allt du har gjort för oss!

/ AnnSofi Lundmark, Gnarp"Jag har använt mig av Carolines förmåga, att kommunicera med djur, vid flera tillfällen under ett antal år och jag har alltid fått adekvata och trovärdiga svar från henne/mina djur. Jag har både hundar och häst och har bett henne kommunicera med dem alla. 

Ibland har jag inte riktigt förstått vad de menade, men då har hon alltid kommit tillbaka med klargöranden efter ett till samtal eller mer utförligt förklarat vad hon såg eller hörde under samtalet. Jag kan verkligen rekommendera henne om man vill kommunicera med sina djur."
 
/ Lena Gelin, Stockholm


Djurkommunikation och healing:

Första gången jag anlitade Caroline som djurkommunikatör hade jag problem med att en av mina katter kissade inne. Efter att ha uteslutit alla synliga anledningar (katten var frisk) så bad jag henne prata med honom. Det som framkom vid det samtalet var en tragikomisk bild ur ett djursperspektiv:
Katten visade för Caroline att han inte gillade kattlådan eftersom han inte såg något och den andra katten inte lät honom vara ifred. Till saken hör att jag då nyligen införskaffat en kattlåta med tak och lucka. Det visade sig att när han använde lådan så hoppade den andra katten upp på taket och lurade på honom. När han gick ut genom luckan fick han en välplacerad tass i huvudet, eller annat valfritt tjuvnyp. Problemet löstes genom att ta bort luckan så att sikten blev fri (det blev tydligen inte lika kul att lurpassa på någon som såg det). Enkelt, men jag hade aldrig tänkt på att just det var problemet.
Caroline har även pratat med min andra katt, ett mer allmänt samtal. Det som framkom under den kommunikationen stämmer överens med den bild jag har av katten och jag kommer särskilt ihåg att Caroline nämnde ett "smeknamn" som jag för mig själv brukade använda på katten, men bara för mig själv. Små detaljer som man som djurägare vet om men inte kan sätta ord på, och som det för en utomstående är omöjligt att veta, återgavs av Caroline och det råder ingen tvekan om att det är korrekt.

Sist ut bland djuren är min häst. Caroline har pratat med honom ett par gånger och det har alltid framkommit saker som förklarar och stämmer med verkligheten. Bl a att han hade ont i huvudet, vilket berodde på att han slagit sig mot överdelen av boxdörren. Det jag minns tydligast är ett svar jag fick angående hans beteende (som hade avvikit från det vanliga). Svaret är absolut inte något som går att gissa sig fram till då det hade mycket med mig och min privata situation att göra. Jag har även fått hjälp att härleda varifrån stelhet i hans bakdel kom ifrån.

Jag har problem med rygg och höft och har under lång tid haft värk. Det som den traditionella sjukvården erbjuder lämnar mycket att önska och jag bad Caroline om hjälp med healing. Jag ska erkänna att jag inte hade alltför höga förväntningar, det har man inte när man under 2/3 av livet anpassat sig efter vårdkarusell och smärtlindring, men allt är värt att prova. Jag minns fortfarande hur det kändes första gången jag fick healing på ryggen, hur förvånad jag var över att "så lite" kunde kännas så mycket. Det pirrade i kroppen ungefär som vid TENS-behandling och jag kunde slappna av när värken gav med sig. Ännu bättre effekt har healing haft på min höft. Det har hänt att jag har kontaktat Caroline för, i princip ögonblicklig behandling och det har fungerat över all förväntan.

Det är svårt att i ord uttrycka hur det känns när smärta lämnar kroppen. Jag kan inte förklara healing; jag kan inte förklara hur det kommer sig att det fungerar på mig där andra behandlingar gåt bet. Jag är bara otroligt tacksam för att det gör det. För mig är healingbehanlingarna ett andrum, ungefär som att komma upp för luft när man varit under vattnet. Även om det rör sig om en kortare period, det är trots allt kroniks värk jag har och inget övergående, så är det asolut ofrånkomligen värt det. Jag rekommenderar varmt Caroline, vilken dag som helst.

/Carolina Nyhlén, Örnsköldsvik

Samtal med katt

Jag är nummer 1, eller hur? Det var bland det första min ena katt Smokey sa till oss när Caroline pratade med dom. Och det kunde inte bli mer klockrent, för den katten har ett stort men vackert ego och vill alltid vara nummer 1. Det var så typiskt Smokey. Jag kan ge många konkreta exempel på vad katterna berättat som stämt men det skulle bli en lång lista att läsa. Jag kan säga att allt Caroline sagt hittills har stämt till 100%

Det viktigaste för mig och varför jag väljer att då och då anlita Caroline är att jag får min kommunikation med mina katter bekräftad och förbättrad. Jag förstår dem bättre och jag kan göra deras liv bättre, de är innekatter och behöver den stimulansen. Börne, min andra katt, berättade att han gillar när vi bygger om och ändrar saker. Det är spännande enligt honom. Vi tänkte en del på hur vi skulle kunna förbättra deras miljö för att stimulera dem, genom att t ex bygga en koja eller ny hylla. Ungefär en månad seanre renoverar vi hallen och Börne lekar hela tiden bland alla plankor (vi spikade upp panel) och omflyttade möbler. Då först slog tanken oss - han berättade att vi skulle bygga om och att han gillade det. Så kan det vara ibland, att an förstår vad de menar först efteråt.

Jag vill avsluta med att säga att jag rekommenderar alla att prata nån gång med sina djur, att prova i alla fall. Jag själv har blivit stamkund för jag tror att katterna gillar att få prata av sig och även min blyga Börne tyr sig till Caroline. Hon har gett mig en helt ny förståelse och den är jag mycket tacksam för.

/Ida Eriksson, Bonässund

lindgren.caroline@hotmail.com el. elfving.caroline@hotmail.com