Välkommen

Feedback från kunder

Healing

Healing och kranisakral terapi

Ville bara berätta att jag provat att köra Melina idag. Det var en ny häst! Kunde skritta avslappnat, fin i munnen, snäll och behaglig. Visst var hon pigg, och uppmärksam men det kändes friskt nu, jämfört med tidigare. Tack snälla för arbetet du gjort!

Birgitta Turesson Vestin, Kramfors

Healing och djupvågsbehandling


Efter att ha fått både trancehealingbehandling coh djupvågsbehandling av Caroline kan jag starkt rekommendera henne för detta. Jag har själv kunskap i healing men blev fascininerad av hur effektivt denna healingmetod jobbade och hur den gick direkt till kärnan. I ett par månader har jag haft ont i ett muskelfäste i ett ben som inneburit smärta vid powerwalks och löpning, besök hos naprapater m.m gjorde ingen verkan. Efter en healingbehandling av Caroline när hon gått denna kurs så kunde jag springa utan värk efter två dagar.

Som en liten slutkläm så fick jag pröva på en djupvågsbehandling några dagar senare, och där kände man direkt hur den jobbade på djupet och spred sig över större områden. Den lilla ömhet som jag hade kvar i muskelfästet i sätesmuskeln var borta redan samma kväll. Och nu snart två veckor senare så är jag helt smärtfri i benet och sätesmuskeln och springer och går powerwalks och bara njuter :) Så stort tack Caroline det här är något du ska jobba med.

//Solveig Holm

Hej! Vill berätta om vår katt Snufsan. Hon var för ca 1,5 månad sedan i det närmaste uträknad av veterinär. Hon bara låg, ville inte äta eller dricka och fick hon i sig något, kräktes hon upp det direkt. Snufsan blev inlagt på djursjukhus med allt vad det innebär av undersökningar. Vår lilla katt (väger 2,5 kg) och är ingen tuff sådan. Hon var i det närmaste sönderstressad och dödsförskräckt. Hon är en innekatt så hennes revir är inte stort och vi i familjen är hennes flockmedlemmar. Nu försvann allt i en hast. På djurksjukhuset fann man för höga levervärden samt någon förstroring vid gallan. Oss skärmde man rejält med tal om sjukliga processer.

Vi valde att kontakta Caroline som Snufsan tidigare fått kommunicera med. Caroline har sedan skickat healing till Snufsan som hon svarat otroligt bra på. Då hon låg inlagd ställde Caroline upp med kort varsel för att hjälpa henne klara stressen och oron på djursjukhuset. Vi har lagt om hennes kost radikalt och tillsammans med healingen har vi fått tillbaka vår lilla katt. Hon mår nu otroligt bra, är glad, pigg och hungrig! Stort tack Caroline för att du finns, det känns så tryggt! Snufsan hälsar också och tackar!

Varma hälsningar, Elisabeth i Södertälje
Djurkommunikation och healing:

Hejsan Caroline! Vill bara att du skall veta att det har hänt ganska mycket med vår häst efter samtal och healing.

Han har framför allt blirvit mycket nöjdare (om man kan säga så om en häst) och är inte alls så stissig som han var innan. Det känns så skönt, för nu går det till och med att rida ut i skogen på honom. Han blir rädd som han var innan, men det är inte lika häftigt som innan.

Vår dotter startade i en tävling som var i Sollentuna och hennes mål var att klara av hoom på framridningen, hur det gick sedan på själva tävlingen var inte det viktigaste men han var hur fin som helst och lydde hennes minsta vink och fick en placering, vilket var en stor framgång och det blev en rolig upplevelse.

Vi är så tacksamma.

/Marie-Louise, Upplands Väsby

Djurkommunikation och healing:

Min häst historia är lång, det var så mycket som inte kändes rätt en sommar. Alla runt om mig tyckte att jag skulle ta kontakt med en veterinär, alla utom jag. Det var något annat Missi försökte tala om för mig. Caroline blev min och Missis nya start. Missi fick äntligen tala om för oss hur hon kände och mådde. Hon hade gått in i väggen, av stress bland annat. Missi kände sig tung och gick med ständig huvudvärk dessutom kände hon sig deprimerad.

Det Caroline berättade för mig var så mycket min häst att det gick inte att ta miste på vem det var hon hade kommunicerat med. Caroline berättade saker som bara jag och Missi kunde veta, hon återskapade samtalet dem emellan så att jag fick känna och veta alla känslor som uppstått. 

Stackars älskade häst, vad ska jag göra minns jag att jag frågade Caroline. Svaret kom väldigt osjälviskt och försiktigt från Caroline. -Du kanske skulle prova healing, det finns ju lite alternativ men healing tror jag skulle vara bra. Absolut ville jag prova det och den som skulle utföra det var ingen annan än Caroline, det kändes bara så himla rätt med hennes hjälp.


Missi blev bara bättre och bättre utav Carolines healing som hon fick flertalet gånger, regelbundet. Missi fick också chansen att prata med Caroline många fler gånger för att hon skulle känna sig hörd och för att hon skulle veta att vi förstod henne. Jag märkte att alla samtal fick Missi att leva, en obeskrivlig känsla.

Det finns många människor som än idag inte tror på djurkommunikation, jag kan förstå dem, det känns ganska overkligt på något vis. Men det som Caroline återberättade för mig var det ingen annan än Missi som kunde ha berättat, och jag är än idag Caroline evigt tacksam för hon hjälpte mig få tillbaka min häst den gången så att vi fick vår sista tid tillsammans.

Missi springer nu på de evigt gröna ängarna på grund av att åldern tog ut sin rätt, kvar har hon lämnat efter sig en liten prins. Den dagen jag behöver kommunicera med honom vet jag vart jag ska vända mig. Precis som jag gjort när vår andra häst behövde få prata eller vår katt eller vår Border Collie.

Jag kan varmt rekommendera Carolines tjänster och jag riktar ett STORT TACK till dig Caroline för allt du har gjort för oss!

/ AnnSofi Lundmark, Gnarp"Jag har sedan januari -10 regelbundet gått på healing hos Caroline och är oerhört nöjd! Genom åren har ett tiotal aktörer gett mig healing både på distans och i samma rum men ingen har sådan träffsäkerhet och noggrannhet som Caroline - därför är hon den jag fortsatt gå hos och även har intention att göra framledes.

Jag mår bra, min kropp, min själ och mitt inre mår alltid tipptopp efter en behandling hos Caroline, vad mer kan man önska?"

/ Malin Harju, Gideå
lindgren.caroline@hotmail.com el. elfving.caroline@hotmail.com