Välkommen

Feedback från kunder

Fasciavåg/Djupvågsbehandling


Djupvågsbehandling/medicinsk laser:

Du är fantastisk! Tack för det du gör för min onda nacke och rygg. Du gör underverk! (Kommentar efter tre behandlingar vid gammal whiplashskada).

//Anneli Nilsson, Husum

Djupvågsbehandling:

Tack igen för fantastisk behandling. Hade nog mycket slagg och gamla spänningar som låg kvar i kroppen. Nu är glöden å styrkan åter.

//Fredric Norgren

Djupvågsbehandling:

Själv arbetar jag inom mediumskap och som healer vilket gör att jag väljer mina behandlingar med omsorg. Jag vill känna att jag kan slappna av och få ut maximalt av behandlingen på både den fysiska, mentala, emotionella och den andliga nivån.

Hos Caroline på Hippo Treatment har jag fått mitt mål uppfyllt. Jag har fått djupvågsbehandling tillsammans med massage/kraniosakral terapi som var oerhört skönt och avslappnande. För mig passar den kombinationen utmärkt och jag får njuta av känslan av total frihet och stillhet inom mig efter behandlingen. Min kropp och själ vibrerar positivt på Carolines behandling. Mycket värt att prova.

//Agneta Strandberg

Djupvågsbehandling:

Har idag (15-06-04) fått djupvågsbehandling på min onda rygg och ben. I kombination med Carolines underbart varma och helande händer så blir behandlingen helt oslagbar. Från att musklerna i ryggen varit stenhårda så är jag mycket mjukare och mer rörlig i kroppen. Det är helt fantastiskt, vilken skillnad.

Mvh Birgitta Svensson


Healing och djupvågsbehandling

Efter att ha fått både trancehealingbehandling coh djupvågsbehandling av Caroline kan jag starkt rekommendera henne för detta. Jag har själv kunskap i healing men blev fascininerad av hur effektivt denna healingmetod jobbade och hur den gick direkt till kärnan. I ett par månader har jag haft ont i ett muskelfäste i ett ben som inneburit smärta vid powerwalks och löpning, besök hos naprapater m.m gjorde ingen verkan. Efter en healingbehandling av Caroline när hon gått denna kurs så kunde jag springa utan värk efter två dagar.

Som en liten slutkläm så fick jag pröva på en djupvågsbehandling några dagar senare, och där kände man direkt hur den jobbade på djupet och spred sig över större områden. Den lilla ömhet som jag hade kvar i muskelfästet i sätesmuskeln var borta redan samma kväll. Och nu snart två veckor senare så är jag helt smärtfri i benet och sätesmuskeln och springer och går powerwalks och bara njuter :) Så stort tack Caroline det här är något du ska jobba med.

//Solveig Holm
 
lindgren.caroline@hotmail.com el. elfving.caroline@hotmail.com